Remei casolà contra l’herpes labial / oral

Lo prometido es deuda, aixi que avui us porto la recepta (gens complicada i a més a més barata) per a que us feu el vostre remei contra l’herpes labial. També anomenat calentura. És un virus altament contagiós.

etapes herpes labial

Explicació i recomanacions:

Per als afortunats que no han patit mai d’aquestes molestes butllofes als llavis, les següents recomanacions:

1.  No entreu en contacte directe ni indirecte amb cap persona que ho tingui, es contagia amb facilitat i es “per tota la vida”.

2.  No entreu en contacte directe ni indirecte amb cap persona que ho tingui, es contagia amb facilitat i es “per tota la vida”.

3.  No entreu en contacte directe ni indirecte amb cap persona que ho tingui, es contagia amb facilitat i es “per tota la vida”.

He sigut prou explícita? No?

Ja sigui a través d’un cigarret, una copa o un pintallavis; es contagia per contacte. I, sí, un petó també servirà per contagiar-te aquest virus. Després no vol dir que estiguis sempre amb herpes a la boca. Un cop t’han passat el virus, aquest es manifesta de forma més o menys freqüent depenent de cada persona.

Causes que poden fer-lo despertar:

  1. En èpoques de mala nutrició

  2. Moment difícils emocionalment

  3. Ensurts de qualsevol tipus

  4. Malaltia, febre

Aquestes són les circumstàncies (rectifiquin-me si s’escau) que fan que el virus es manifesti, la manifestació es l’herpes a la boca (o d’altres llocs, però el remei només l’he provat en els llavis). El virus però, el tenim abans i després de la manifestació. I molt probablement per tota la vida.

Així que si ets dels afortunats que no el te, pren-ne precaucions.

Remei herpes

Recepta del remei:

90-95% de mel (mel d’abella) ————> gran regeneradora de la pell, molt millor que els fàrmacs per a cremades

1-2% de bicarbonat sòdic ————> Asseca i resseca, es possible que us hagueu d’hidratar els llavis amb oli durant el tractament

5-10% de suc de llimona ————-> El seu al nivell d’acidesa mata i desinfecta bacteris i brutícies

 

Primer poseu-vos una fina capa del remei a la zona afectada un cop al dia, en 2-4 dies l’herpes s’haurà assecat.

Segon, si voleu, els següents 2-4 dies poseu-vos-hi només mel per regenerar la zona.

 

El remei el podeu guardar per a properes vegades, no us puc donar una data però jo no tindria problemes en guardar-ho durant un parell d’anys. Poseu-hi la data amb una etiqueta per recordar-ho millor.

 

Comenteu, si voleu.
Salut

2 comentarios:

  1. Molt útil la informació! No n’he patit mai d’herpes i no en tenia ni idea que un cop tens el virus és per a tota la vida. Ara ja ho sé. M’agrada el remei perquè el fas amb ingredients que tothom té a l’abast, pocs ingredients, ben senzill de fer i de llarga durada. Tot i així, espero no haver de fer ús per a aquesta causa mai. Ara bé, si dius que la mel és efectiva per a les cremades, m’ho anoto. 😉

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *